Karriär

 

Vill du jobba på NASDAQ OMX First North-listans mest spännande teknikföretag? Gillar du att arbeta internationellt och under högt tempo? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba med drivande människor i en kreativ miljö? Då kan du vara den vi söker!

Just nu söker vi:

- Area Sales Manager
- Teknisk projektledare
- Serviceingenjör
- Servicetekniker


Area Sales Manager

Arbetsbeskrivning
Som Area Sales Manager arbetar du som affärsutvecklande exportsäljare av avancerade system som förhindrar bränder och dammexplosioner inom industrin. Tjänsten innebär ansvar för hela försäljningscykeln, från nykundsbearbetning till avtal. I tjänsten ingår att själv eller tillsammans med våra tekniska experter ta fram skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Du kommer att få ett geografiskt ansvarsområde. Försäljningen sker både via distributörer, via maskinleverantörer och direkt till slutkund, beroende på marknad.

Krav på person
Vi söker dig som är civilingenjör eller liknande och har erfarenhet av teknisk systemförsäljning. Du har erfarenhet av att arbeta både mot distributör och direkt mot slutkund. Du måste behärska engelska flytande i tal och skrift. Talar du fler språk är det meriterande då våra kunder finns över hela världen. Svenska är en merit, men inget krav.

Har du tidigare erfarenhet från bioenergisektorn, pappersindustrin eller annan processindustri är det meriterande.

Som person är du full av energi och har ett högt driv. Du har sinne för affärer samt trivs med, och är van vid, att bygga långsiktiga affärsrelationer. Vi värderar personer med starkt logiskt tänkande och en god problemlösningsförmåga. Vidare ser vi att du är förtroendeingivande och har integritet samt är prestigelös.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. Vi sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Urvalsprocessen sker löpande varför vi emotser din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve. Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. För frågor kontakta rekryteringskonsult Saideh Mousavi på 070-279 83 21 eller saideh.mousavi@firstreserve.se

 

Serviceingenjör

Gillar du att arbeta internationellt och under högt tempo? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba med drivande människor i en kreativ miljö? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som serviceingenjör kommer du vara företagets spjutspets på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär akutservice och förebyggande underhåll på befintliga anläggningar samt idrifttagning av nya installationer.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säljare och projektledare, och blir dedikerad ett geografiskt område. I arbetet ingår även utbildning av kunden och årliga inspektioner. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor i hela världen.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, med ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk service. Du har ett tekniskt intresse och bredd där du är bekväm med att felsöka och verifiera komponenter inom el, elektronik och mekanik. Samt har kunskap inom IT. Har du erfarenhet av att arbeta mot processindustrin är detta starkt meriterande. Du har goda kunskaper i engelska. Kunskaper i svenska och ytterligare ett språk är ett meriterande.

Som person är du en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Vidare är du trygg och seriös i din arbetsroll och inger förtroende åt dina kunder. Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar många olika människor så tror vi att du trivs hos oss!

Du erbjuds
Firefly AB erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. De sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi efter mångfald i våra tillsättningar.  Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Du är välkommen att kontakta Irene Nilsson eller Saideh Mousavi som gärna svarar vid eventuella frågor: 073-568 59 60 eller 070-279 83 21. Alternativt irene.nilsson@firstreserve.se eller saideh.mousavi@firstreserve.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Servicetekniker

Gillar du att självständigt planera och utföra ditt arbete och samtidigt ha ett kompetent team i ryggen? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill jobba i en kreativ miljö? Då kan det vara just dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du vara företagets kontaktperson på plats ute hos våra kunder, där du kommer arbeta med tekniskt avancerade kundanpassade systemlösningar. Arbetet innebär huvudsakligen förebyggande underhåll på befintliga anläggningar och idrifttagning av nya installationer.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med säljare och projektledare, och blir dedikerad ett geografiskt område i Sverige. I arbetet ingår även utbildning av kunden och årliga inspektioner. Ditt arbete är självständigt och består till stor del av resor i huvudsakligen Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller motsvarande, med ett par års arbetslivserfarenhet inom teknisk service eller som reparatör. Gärna från processindustrin. Du har ett tekniskt intresse och bredd där du är bekväm med att felsöka och verifiera komponenter inom el, elektronik och mekanik. Samt har kunskap inom IT. Förutom svenska har du goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift. 

Som person är du en social och kvalitetsmedveten problemlösare. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och ordningsam. Vidare är du trygg och seriös i din arbetsroll och inger förtroende åt dina kunder. Lockas du av att se olika industrier, att arbeta med en teknisk bredd och ser det som en möjlighet med ett fritt och resande arbete där du träffar många olika människor så tror vi att du trivs hos oss!

Du erbjuds
Firefly AB erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. De sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, både inom Sverige och internationellt.

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar vi efter mångfald i våra tillsättningar.  Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Du är välkommen att kontakta Irene Nilsson eller Saideh Mousavi som gärna svarar vid eventuella frågor: 073-568 59 60 eller 070-279 83 21. Alternativt irene.nilsson@firstreserve.se eller saideh.mousavi@firstreserve.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Teknisk Projektledare

Arbetsbeskrivning

Du kommer som Teknisk Projektledare ta vid efter överlämning från säljavdelningen och driva projekt under genomförandefasen fram till övertagande av kund, -du är den självklara kontaktytan mellan Firefly och kunden. Vidare kommer du ansvara för upphandling av installationstjänster, utföra montageledning på plats hos kund samt se till att dina projekt genomförs effektivt och kvalitetssäkrat oavsett var i världen.

Vi söker dig som är högskoleingenjör. Du är en van projektledare, trivs med upphandling av tjänster och ser alla former av kundkontakt som en naturlig del av arbetsdagen. Du har ansvarat för större projekt, gärna inom processindustrin, där du även praktiskt arbetat med systemdesign i CAD.

Vi söker
Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande. Du vill driva dina egna projekt men samtidigt trivs du med att vara en naturlig del av ett större team. I din relation med kunder är du vårdande, social och prestigelös.

Det är meriterande om du är flerspråkig, gärna spanska eller ryska, då våra kunder befinner sig över hela världen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve. Välkommen med din ansökan via https://www.firstreserve.se/ledigajobb/. För frågor kontakta rekryteringskonsult Saideh Mousavi at 070-279 83 21 eller saideh.mousavi@firstreserve.se

 

  • VdS
  • AR04
  • 011014
  • DNV
  • Ex
  • IEC
  • AAA